• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Montaža vodokotlića

  Montaža vodokotlića je još jedna od usluga u okviru popravke vodokotlića. Montaža vodokotlića, servis vodokotlića, zamena EK ventila, popravka monobloka i popravka ugradnog monobloka dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Montaža vodokotlića se radi za fizička i pravna lica, sa računom i garancijom na kvalitet pružene usluge.

  Montaža vodokotlića – Popravka vodokotlića

  Montaža vodokotlićaMontažu vodokotlića obavljamo svakog dana na celoj teritoriji Beograda. Ako Vam je potrebna usluga profesionalnih vodoinstalatera, koji sve intervencije obavljaju za jako kratko vreme, na najvišem nivou kvaliteta, pravi je trenutak da nas pozovete. Vodoinstalaterske usluge sa garancijom, bilo da Vam je potrebna popravka vodokotlića, ugradnja monobloka, montaža vodokotlića ili neka druga usluga, nudimo Vam pomoć u svako doba. Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja koja se odnose na usluge koje nudimo i rezervišite u terminu koji Vam odgovara. Za regularne i hitne intervencije su zaduženi kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom i neophodnim znanjem kako bi sve bilo obavljeno po svetskim standardima.

  Montaža  je jednostavna intervencija za nas, međutim, često se susrećemo sa situacijom gde klijenti pokušaju da to obave u sopstvenoj režiji, a onda nastane problem. Ukoliko nemate nikakvog iskustva u vodoinstalaterskim radovima, ne pokušavajte da montiranje vodokotlića obavite prateći neka internet uputstva. Na ovaj način možete da se povredite, oštetite vodokotlić ili u najgorem slučaju izazovete poplavu. Svakako ćete izgubiti mnogo više vremena nego što je potrebno iskusnom vodoinstalateru. Kod nas je montaža vodokotlića brza i efikasna, Vaše je samo da pozovete. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama.

  Obavljamo montažu svih modela vodokotlića, po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Prilikom kupovine, uglavnom se bira model koji će se najbolje uklopiti u enterijer kupatila, posebno kada je u pitanju montaža vodokotlića za poslovne prostore. Čak i u tom slučaju se možete konsultovati sa nama prilikom odabira odgovarajućeg vodokotlića. Iako se sve više u primeni mogu naći monoblok i ugradni monoblok, klasični vodokotlić još uvek prednjači. Na raspolaganju smo Vam u bilo koje doba dana i noći. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button