• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Zamena potezača na vodokotliću

  Zamena potezača na vodokotliću je još jedna od usluga koju pružamo u okviru servisa vodokotlića. Zamena potezača na vodokotliću, zamena plovka na vodokotliću, zamena EK ventila, montaža vodokotlića i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena potezača na vodokotliću radimo na celoj teritoriji Beograda za sva fizička i pravna lica.

  Zamena potezača na vodokotliću – Popravka vodokotlića

  Zamena potezača na vodokotlićuS obzirom na to da cene novih vodokotlića nisu toliko visoke, neki od klijenata se impulisvno odlučuju na kupovinu novog jer nisu upućeni u to da profesionalna popravka vodokotlića može znatno da utiče na njegov kvalitet rada, kao i da ga produži. Uz dosta povoljan servis vodokotlića, bićete mirniji, a dobijate uslugu ljubaznog i kvalifikovanog vodoinstalatera koji je tu i za ostale vodoinstalaterske intervencije u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Neki od kvarova su vrlo jednostavni, dok su ostali za nijansu kompleksniji, međutim uz intervenisanje stručnog vodoinstalatera, svaki kvar može biti rešen za jako kratko vreme.

  Zamena potezača je još samo jedna od svakodnevnih intervencija koje obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Vaše je da nas pozovete čim uočite kvar, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Vodokotlići su skloni kvaru jer se koriste svakog dana i to više puta dnevno, pa u nekom trenutku određeni delovi mehanizma vodokotlića mogu da zakažu. Potezač na vodokotliću je deo koji se lako menja, ali opet ne savetujemo da to pokušavate sami, bez ikakvog iskustva, znanja i opreme. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva, sa najsavremenijom opremom i alatom kako bi svaka intervencija bila obavljena na najvišem nivou kvaliteta.

  Zamena potezača se vrši 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika. Pozovite nas odmah ukoliko je u pitanju problem koji preti da izazove poplavu u Vašem kupatilu, a curenje vode je najbolji pokazatelj za to. Sve redovne i hitne intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjom praksom u radu i neophodnim stručnim znanjem. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Zamena potezača na vodokotliću po najpovoljnijim cenama u Beogradu, dostupna je u bilo koje doba dana i noći za pravna i fizička lica, samo nas pozovite.

  Call Now Button