• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Zamena EK ventila

  Zamena EK ventila radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Zamena EK ventila se najčešće radi ukoliko ventil prestane da dovodi vodu do samog vodokotlića ili pak zbog dotrajalosti ventila. Zamena EK ventila, zamena plovka na vodokotliću, zamena zvona na vodokotliću, kompletna popravka vodokotlića kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica, 24h dnevno.

  Zamena EK ventila – Popravka vodokotlića

  Zamena EK ventilaVodoinstalaterske usluge Vam mogu zatrebati kad se najmanje nadate i upravo zbog takvih primera imamo odsek za hitne intervencije. Ako dođe do poplave u kupatilu, ventili za vodu imaju svrhu da zaustave protok vode, nebitno da li ona samo kaplje ili prska u mlazevima. Retke su situacije da dolazi do pucanja ventila za vodu, međutim, ni to nije uvek isključeno, posebno u zimskom periodu kada je i pucanje cevi nešto što može da se dogodi. EK ventili se nalaze na mašini za pranje veša, mašini za sudove, slavinama za vodu, kao i vodokotliću. Važno je da ovaj ventil bude uvek ispravan i zbog toga nije na odmet da povremeno obavite male kontrole da li je sa ventilom sve u redu, da nije došlo do zaptivanja, korozije ili naslaga kamenca. Ako postoji bilo kakav kvar, mi smo tu da ga uklonimo.

  Zamena EK ventila je usluga koju obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Iako se čini kao mali deo, EK ventil, kao i svi ventili za vodu su zapravo od velike važnosti u svačijem domaćinstvu i poslovnom prostoru. Na tržištu se može naći veliki izbor različitih modela EK ventila, a mi vršimo zamenu svih proizvođača i brendova. Prilikom montaže vodokotlića, važno je da EK ventil bude dobro postavljen kako bi sve funkcionisalo u najboljem redu.

  Mi Vam nudimo zamenu EK ventila po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Nudimo Vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu za koju su zaduženi kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom i neophodnim znanjem. Koristimo isključivo najsavremeniju opremu i alat i na taj način Vam garantujemo uslugu po svetskim standardima. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

   

  Call Now Button