• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Zamena zvona na vodokotliću

  Zamena zvona na vodokotliću je još jedna od učestalijih intervencija. Zamena zvona na vodokotliću, zamena plovka na vodokotliću, zamena manžetne na vodokotliću, montaža vodokotlića kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena zvona na vodokotliću radimo za vodokotliće svih modela i proizvođača sedam dana u nedelji.

  Zamena zvona na vodokotliću – Popravka vodokotlića

  Zamena zvona na vodokotlićuUz adekvatno održavanje, Vaš vodokotlić može znatno duže da traje u odnosu na predviđenu garanciju, samo ukoliko za to angažujete profesionalne vodoinstalatere. Mi smo Vam na raspolaganju u svako doba, posebno kada dođe do neke hitne intervencije koja zahteva što brži dolazak na adresu. Ako do sada niste koristili naše usluge, uverićete se u kvalitet koji garantujemo i dobićete najbolji servis za vodokotliće u Beogradu. Pored toga, možete nas angažovati za sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda. Popravka vodokotlića je jedna od najčešćih intervencija koje svakodnevno obavljamo u svim gradskim opštinama. Čim primetite da prilikom puštanja vode postoje neke nepravilnosti ili da voda konstantno curi, najbolje je da nas pozovete.

  Zamena zvona je intervencija koju obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Vršimo servis i zamenu delova na svim modelima vodokotlića koji se mogu naći na našem tržištu. Posedujemo najsavremeniju opremu i alat i na taj način Vam obezbeđujemo uslugu najvišeg nivoa kvaliteta. Poštujemo naše klijente i samim tim cenimo Vaše vreme, pa svaka intervencija za koju nas angažujete bude obavljena u dogovorenom terminu, bez probijanja rokova. Dobijate servis vodokotlića po najpovoljnijim cenama u Beogradu i bez dodatnih troškova.

  Kada se zamena zvona na vodokotliću obavi kako treba, možete biti sigurni da nećete imati sličnih problema jer vodoinstalater nakon svake intervencije obavi kompletnu proveru rada vodokotlića kako bi se uverio da sve funkcioniše bez poteškoća. Pored toga vršimo i intervencije kao što su zamena EK ventila, podešavanje nivoa vode na vodokotliću i sve ono što će učiniti da ova sanitarija radi besprekorno. Zašto biste kupovali nov vodokotlić i trošili novac bez potrebe kada nakon naše popravke nemate razloga za brigu, samim tim što dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button