• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Popravka monobloka

  Popravka monobloka je još jedna od usluga koje pružamo za fizička i pravna lica. Popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka, servis vodokotlića kao i za sve hitne intervencije Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka monobloka sedam dana u nedelji sa računom i garancijom na kvalitet pružene usluge.

  Popravka monobloka – Popravka vodokotlića

  Popravka monoblokaSvaki vodoinstalater u Beogradu obavi veliki broj različitih intervencija na dnevnom nivou, a popravka monobloka je jedna od čestih. S obzirom da je naš tim vodoinstalatera sačinjen od velikog broja kvalifikovanih majstora svog zanata, vodoinstalaterske intervencije obavljamo na celoj teritoriji Beograda bez ikakvih poteškoća. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći i mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu, gde god da se nalazite. Mnogi klijenti se češće odlučuju na monoblok u svom kupatilu iz estetskih ali i praktičnih razloga. Njegov servis obavljamo za jako kratko vreme, na najvišem nivou kvaliteta. Ako do sada niste koristili naše usluge, nećemo izneveriti ukazano poverenje.

  Popravka je intervencija koju obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa ukoliko dođe do kvara monobloka u Vašem poslovnom prostoru, obratite se nama i kvar će brzo nestati. Mi Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge, a za sve intervencije su zaduženi vodoinstalateri sa iskustvom. Ako je došlo do kvara mehanizma na monobloku, ne pokušavajte sami da obavite njegovu popravku, nije toliko jednostavno kao kod običnog vodokotlića, a čak ni tada se ne savetuje popravka u sopstvenoj režiji. Još jedna od prednosti monobloka, osim estetske strane, jeste i mogućnost malog i velikog ispiranja gde dobijate  znatnu uštedu vode.

  Popravka svih modela monobloka koji se mogu naći na našem tržištu je moguća u svakom trenutku, bez dugog čekanja da vodoinstalater stigne na Vašu adresu. Tu smo za sve regularne i hitne intervencije. Dobijate vodoinstalatersku uslugu po svetskim standardima, a još nešto što volimo napomenuti jeste da nakon svake intervencije iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Takođe obavezno izvršimo proveru kako bismo se uverili da sve funkcioniše u najboljem redu. Dostupni smo 24h, svakog dana, tokom cele nedelje. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button