• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Zamena gumica na prevojima vodokotlića

  Zamena gumica na prevojima vodokotlića je još jedna od usluga u sklopu servisa vodokotlića. Zamena gumica na prevojima vodokotlića, zamena potezača na vodokotliću, zamena EK ventila, montaža vodokotlića i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena gumica na prevojima vodokotlića kao i kompletna popravka vodokotlića za sva fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda.

  Zamena gumica na prevojima vodokotlića – Popravka vodokotlića

  Zamena gumica na prevojima vodokotlićaIako možda ne deluje tako, vodokotlić je veoma kompleksan element svakog kupatila. Sastoji se iz više delova od kojih ako samo jedan zakaže, automatski usporava ili na drugi neposredan način utiče na celokupan rad mehanizma vodokotlića. Nekada kvar može biti u plovku vodokotlića, nekada se radi o crevu, zvonu ili nekim drugim komponentama kojih ima dosta. Sve u svemu, ukoliko imate dobrog vodoinstalatera, svaki kvar na vodokotliću je rešiv. Važno je da imate profesioanlno i stručno lice koje će znati da brzo i efikasno reši svaki problem koji može da se javi na vodokotliću i samim tim utiče na funkciju svakodnevnog korišćenja.

  Zamena gumica na prevojima, na celoj teritoriji Beograda, u svakom trenutku, dostupna je pozivom na neki od naših kontakt telefona. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, gde god da se nalazite garantujemo Vam brz dolazak na adresu. Zamenu gumica na prevojima vodokotlića obavljamo stručno, kvalitetno i po veoma povoljnim cenama. Nećemo izneveriti ukazano poverenje, ukoliko niste imali prilike do sada da nas angažujete, nakon jedne intervencije će Vam biti jasno zbog čega smo jedni od najboljih u pružanju vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko gumica na prevojima ne dihtuje dobro, doći će do konstantnog curenja vode gde je jedino rešenje da se izvrši zamena. Za ovu uslugu nije potrebno previše vremena, a rešićete se jednog pre svega iritantnog problema, koji kasnije može da preraste u neki ozbiljniji kvar.

  Naš tim vodoinstalatera poseduje svu potrebnu opremu za brzo rešavanje kvarova kako biste ponovo mogli da nastavite sa svakodnevnim korišćenjem elementa koji je privremeno bio u kvaru. Nakon svake izvršene intervencije Vam dostavljamo pismenu garanciju kao i fiskalni račun za obavljene usluge. Sve popravke i zamene vršimo na najvišem nivou, po svetskim standardima. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button