• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Popravka vodokotlića

  Popravka vodokotlića se radi za vodokotliće svih modela i proizvođača. Popravka vodokotlića, zamena zvona na vodokotliću, zamena ispirne cevi vodokotlića, montaža vodokotlića kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka vodokotlića takođe podrazumeva i popravku monobloka i popravku ugradnog monobloka.

  Popravka vodokotlića – Servis vodokotlića svih modela

  Popravka vodokotlićaUz pouzdanog vodoinstalatera, popravka vodokotlića je intervencija koja se obavlja brzo i efikasno. Kod svake intervencije je važno da za to angažujete vodoinstalatera sa znanjem i iskustvom, koji će Vam pružiti najbolju uslugu, bez obzira koliko Vam se kvar čino sitnim ili ne. Uz kvalitetan servis vodokotlića možete ga koristiti još duže od predviđene garancije. Važno je da se popravka obavi detaljno i bez ikakvih propusta, a takvu uslugu dobijate angažovanjem naših vodoinstalatera koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Oštećen vodokotlić može potrošiti mnogo više vode nego što možete da da zamislite, a to se uglavnom vidi kroz račune za vodu. Ne ignorišite curenje vodokotlića i uštedite sebi novac.

  Popravka vodokotlića je za nas deo svakodnevnog posla koji obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Takođe nas možete angažovati ako Vam je potrebna montaža vodokotlića ili zamena vodokotlića. Neke od najčešćih intervencija su uglavnom zamena plovka na vodokotliću, zamena EK ventila, podešavanje nivoa vode u vodokotliću itd. Šta god da je u pitanju, mi obavljamo popravku svih modela vodokotlića koji se mogu naći na našem tržištu. U svakom trenutku dobijate kvalitetnu uslugu, samo jednim pozivom. Garantujemo brz dolazak na adresu u što kraćem roku, odmah nakon Vašeg poziva.

  Popravka vodokotlića Vam je dostupna po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Koristimo savremenu opremu za sve vodoinstalaterske intervencije. Dobijate uslugu po svetskim standardima od strane naših kvalifikovanih vodoinstalatera sa višegodišnjim iskustvom. S obzirom na čestu i svakodnevnu upotrebu vodokotlića, podložan je sitnijim kvarovima, međutim, ako dođe i do nekog kompleksnijeg kvara, mi ćemo ga ukloniti za jako kratko vreme. Ako voda curi na crevu vodokotlića, može doći do manje poplave u kupatilu, zato nas odmah pozovite. Rešavamo brzo sve hitne intervencije. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button