• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Zamena plovka na vodokotliću

  Zamena plovka na vodokotliću je jedna od najučestalijih usluga koju pružamo. Zamena plovka na vodokotliću, zamena zvona na vodokotliću, zamena EK ventila kao i kompletna popravka vodokotlića dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena plovka na vodokotliću sa računom i garancijom na kvalitet pružene usluge za sva fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda.

  Zamena plovka na vodokotliću – Popravka vodokotlića

  Zamena plovka na vodokotlićuVodoinstalater dolazi na Vašu adresu i rešava svaki kvar za jako kratko vreme. Istog dana dobijate potpuno funkcionalan vodokotlić, dovoljno je samo da nas pozovete čim uočite neki problem u radu. Neispravan vodokotlić će potrošiti mnogo veću količinu vode, što na dnevnom nivou Vama možda ne znači puno, ali ako zapostavite i ignorišete problem, već na mesečnom nivou ćete primetiti veću cifru na računu za vodu. Kako ne bi došlo do toga da bespotrebno trošite novac na nešto što možete izbeći, pozovite nas i mi garantujemo da ćete dobiti brzu i profesionalnu uslugu, o kakvom god kvaru vodokotčića da je reč.

  Zamena plovka je česta intervencija i mi je obavljamo gotovo svakodnevno na celoj teritoriji Beograda. S obzirom da je vodokotlić nešto što koristimo svakog dana i to više puta, u nekom trenutku će možda doći do sitnijeg kvara koji se lako da popraviti. Klijenti su često u zabludi da vodoinstalater neće doći na adresu ako je reč o sitnom problemu pa pokušaju sami da obave zamenu plovka. Međutim, na našu uslužnost možete računati u bilo koje doba dana i noći, bilo da je u pitanju sitan kvar ili kompleksnija intervencija. Zamena plovka se može činiti lakom sve dok ne pokušate da to obavite sami. Nema razloga da se mučite, kada smo mi tu za Vas. Podjednako obavljamo sve regularne i hitne intervencije u Beogradu.

  Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a sve vodoinstalaterske intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Zamena plovka na vodokotliću Vam je dostupna po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Servisiramo sve modele vodokotlića koji se mogu naći na našem tržištu. Ako Vaš vodokotlić propušta vodu, odnosno primetili ste da voda preliva, potrebno je da se obavi zamena plovka. Mi Vam dajemo račun i garanciju na kvalitet usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button