• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Zamena ispirne cevi vodokotlića

  Zamena ispirne cevi vodokotlića se najčešće radi u slučaju curenja vode pri ispiranju. Zamena ispirne cevi vodokotlića se radi i usled nekog mehaničkog oštećenja a u slučaju curenja vode pri ulasku u wc šolju je moguće rešiti i samo zamenom gume. Zamena ispirne cevi vodokotlića, zamena gumica na prevojima vodokotlića, zamena plovka na vodokotliću kao i kompletna popravka vodokotlića dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Zamena ispirne cevi vodokotlića – Popravka vodokotlića

  Zamena ispirne cevi vodokotlićaZamena ispirne cevi je dostupna na celoj teritoriji Beograda u terminima koji Vama odgovaraju. Pozovite nas i rezervišite vodoinstalaterske usluge kod najboljih vodoinstalatera u Beogradu. Koji god problem na instalacijama da imate, mi smo tu da ga rešimo. Gde god da se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. Bilo da Vam je potrebna zamena ispirne cevi vodokotlića ili neka druga intervencija, mi smo tu da je obavimo za jako kratko vreme. Pozivom naših vodoinstalatera dobijate funkcionalno kupatilo u što kraćem vremenskom intervalu. Zahvaljujući višegodišnjem radu, stekli smo neophodno iskustvo i dodatno znanje kako da svaku intervenciju učinimo brzom i efikasnom.

  Ispirna cev na vodokotliću služi tome da spoji sam vodokotlić sa wc šoljom. Kada je ispirna cev na vodokotliću oštećena, onda se i njena funkcija gubi pa je zamena neophodna. Do kvara uglavnom dolazi zbog dotrajalosti cevi, ali nekada i fizičkog oštećenja. Važno je da se u tim trenucima obratite nama i ne pokušavate sami da obavite zamenu ispirne cevi jer tako možete doprineti stvaranju većeg oštećenja možda neke druge komponente u mehanizmu vodokotlića. Takođe može doći do oštećenja gume koja je takođe važna na delu gde se vodokotlić i wc šolja spajaju, pa ukoliko je tu nastao problem, brzo ćemo se pobrinuti za njega.

  Zamena ispirne cevi obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Koristimo najsavremeniju opremu i na taj način Vam obezbeđujemo uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, po svetskim standardima. Vršimo sve vodoinstalaterske intervencije za pravna i fizička lica, u svim gradskim opštinama. Podjednako vršimo i hitne intervencije u stambenim i poslovnim prostorima. Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, odmah dolazimo na Vašu adresu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button