• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Servis vodokotlića

  Servis vodokotlića radimo za vodokotliće svih modela i proizvođača. Za servis vodokotlića, podešavanje nivoa vode u vodokotliću, zamena EK ventila, montaža vodokotlića i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Servis vodokotlića za sva fizička i pravna lica sa računom i garancijom na kvalitet pružene usluge.

  Servis vodokotlića – Popravka vodokotlića

  Servis vodokotlićaServis vodokotlića obavljamo na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Ukoliko do sada niste imali prilike da sarađujete sa nama, nudimo Vam pouzdanu i profesionalnu uslugu po pristupačnim cenama. Koja god intervencija da je u pitanju, mi ćemo je obaviti brzo i efikasno. Vodoinstalateri će utvrditi gde se tačno nalazi kvar, a potom obaviti njegovu popravku. Vodokotlić je možda najslabija karika kada je reč o sanitarijama, ali uz kvalitetan servis, njegova funkcionalnost će trajati mnogo duže. Postoji više različitih kvarova koji mogu da se dogode na vodokotliću, a mi nudimo rešenje za svaki od njih. Ušteda vode je veoma važna, pa ako dolazi do bespotrebnog curenja, imaćete i bespotrebne troškove na kraju meseca ukoliko se kvar ne ukloni odmah, na samom početku.

  Servis  vršimo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Koristimo savremenu opremu i alat kako bismo sve vrste vodoinstalaterskih usluga obavili po svetskim standardima. Za servis  se brinu kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom i praksom. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, dežurni vodoinstalater je tu da Vam pruži sve neophodne informacije. Angažovanjem našeg vodoinstalatera dobijate uštedu i vremena i novca jer servis  obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, brzo i kvalitetno.

  Zamena ispirne cevi vodokotlića, zamena manžetne na vodokotliću ili zamena potezača na vodokotliću, nama predstavljaju deo rutinskih intervencija. Svakodnevno obavimo servis različitih modela vodokotlića, a važno je napomenuti da servisiramo apsolutno sve modele vodokotlića od raznih proizvođača koji se nalaze na našem tržištu. Ukoliko voda curi bez prestanka, a posebno ako dođe do curenja na crevu, tada je servis vodokotlića hitna intervencija, kako ne bi došlo do većeg oštećenja. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button