• 064/12-41-855
 • Pon. – Ned.: 00.00 – 24.00
 • Popravka ugradnog monobloka

  Popravka ugradnog monobloka radimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Popravka ugradnog monobloka, popravka monobloka, popravka vodokotlića, zamena plovka na vodokotliću kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Popravka ugradnog monobloka kao i kompletan servis vodokotlića radimo na celoj teritoriji Beograda.

  Popravka ugradnog monobloka – Popravka vodokotlića

  Popravka ugradnog monoblokaMnogi se danas odlučuju na ugradni monoblok u svom domaćinstvu ili poslovnom prostoru, kao i toaletima u tržnim centrima i ostalim lokalima, što zbog praktičnosti i uštede prostora, tako i zbog estetskog dela. Postoje različite vrste modela, oblika i boja koje možete odabrati kada se odlučite za ugradni monoblok. Kada je reč o popravci, mi vršimo popravku svih modela i proizvođača monobloka koji se mogu naći na našem tržištu. Stručni tim vodoinstalatera Vam je dostupan u svako doba dana i noći, za sve vrste vodoinstalaterskih intervencija. Koristimo najsavremeniju opremu i na taj način Vam pružamo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima.

  Popravka vodokotlića u zidu, kako neki još nazivaju, odnosno popravka monobloka, je deo naše svakodnevne intervencije koju vršimo na celoj teritoriji Beograda. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, ne oklevajte da nas pozovete čim uočite neku nepravilnost prilikom puštanja vode. Ako se reaguje na vreme, može se sprečiti nastanak mnogo većeg kvara. Mehanizam ugradnog monobloka je drugačiji nego mehanizam kod klasičnog vodokotlića. Zbog toga je važno da se popravka ugradnog monobloka obavi profesionalno od strane stručnog i kvalifikovanog majstora. Mnogi imaju predrasude da je za ovu intervenciju neophodno obijanje zida ili da je za ceo prces potrebno dosta vremena, međutim, odabirom dobrog vodoinstalatera, nećete ni primetiti da je kvar postojao, a biće uklonjen brzo i efikasno. Mi iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor nakon svake vodoinstalaterske intervencije.

  Angažovanjem našeg vodoinstalatera, popravka vodokotlića u zidu Vam je dostupna po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Ukoliko ugradni monoblok zakaže sa radom, mi ćemo se pobrinuti da što pre dobijete funkcionalan toalet. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, za sve regularne i hitne intervencije. Popravka vodokotlića u zidu Vam je dostupna 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

  Call Now Button